Klemm

En borrigg från Klemm en garanti för driftsäkerhet och långsiktig kostnadseffektivitet.

Vårt sortiment

KLEMM KR 807-7G
Den stora och stabila KR-807 finns i två effektklasser för en mängd olika tillämpningar inom specialiserad grundläggning.
Knapp
KLEMM KR 806-5G
En tung allroundmaskin som även klarar de tuffare jobben och är den största maskinen i 806-serien.
Knapp
KLEMM KR 806-3GS
Basmaskinen i 806-serien, med 3-metersmast.
Knapp
KLEMM KR 805-3G
Den senaste utvecklingen av 805-serien
Knapp
KLEMM KR 801-3GS
Liten lätt, smidig och allsidig stagborrigg
Knapp
KLEMM KR 801-3GK
Maskinen som är särskilt lämpad för jord och släntspikning.
Knapp
KLEMM KR 702-2R
En källarrigg som trots sin ringa storlek klarar relativt stora dimensioner
Knapp
KLEMM KR 704-2E
Med kompakta mått idealisk för att manövrera med låg takhöjd och genom trånga dörröppningar
Knapp

Tysk ingenjörskonst anpassad till skandinaviska förhållanden

KLEMM Bohrtechnik GmbH är världsledande när det gäller utveckling och produktion av kompletta borrsystem. Företaget tillverkar det mesta på plats i Drolshagen – allt ifrån borrkronor och rör till borriggar av alla storlekar och modeller med rotatationsenheter och topphammare. Detta gör KLEMM till en komplett leverantör av grundläggningsmaskiner.

KLEMM är kända för sina robusta och innovativa konstruktioner och ligger i framkant när det gäller teknik och metodutveckling. En borrigg från KLEMM en garant för driftsäkerhet och långsiktig kostnadseffektivitet, ännu vet ingen hur gammal en Klemmrigg kan bli.

Unikt för KLEMM som tillverkare av borriggar, är att man alltid själv tillverkar topphammare och rotationsenheter till sina maskiner. Detta gör att KLEMM kan optimera och anpassa dessa efter maskinernas specifikationer och uppdateringar.

Snabb support och god tillgång på reservdelar är något KLEMM är kända för.

För Geomek är samarbetet med KLEMM en stor del av fundamentet i vår verksamhet. Samarbetet går tillbaka till slutet av 90-talet, då vi knöt de första banden i kontakten med KLEMM. Faktum är att Klemmriggarna inte skulle se ut som de gör idag om inte kontakten funnits. Detta samarbete har lett till en utveckling och konstant förfining av riggarna och resulterat i till exempel montering av kran, slangstegens utformning och framtagandet av en universalsläde.

KLEMM, som sedan 1998 ingår i Bauer Group, distribuerar sina produkter via självständiga återförsäljare och agenter som har teknisk kunniga ingenjörer på fabriksanläggningen i Tyskland till sin hjälp.

Osäker på vad du behöver?
Lugn, vi hjälper dig