Välkommen till ett starkt och vinnande lag

Kort om företaget

Hur gör man för att bli riktigt bra på något? Vi på Geomek tycker att det gäller att kavla upp ärmarna och göra jobbet. Skaffa sig kunskap, anställa duktiga människor och alltid ha kunden i fokus. Det är så vi har resonerat i alla år.

Geomek startade sin verksamhet 1995. Under resans gång har vårt företag haft en stark tillväxt med ökad omsättning. Idag ägs vi av industrikoncernen Indutrade.

Genom att ha funnits i branschen i decennier vågar vi påstå att vi har kommit en bra bit på vägen. Vi har byggt upp omfattande erfarenhet och kompetens.

Att arbeta på Geomek

Vi värdesätter arbetsmiljön och samarbetet, vilket är avgörande för att våra anställda ska trivas på jobbet. Vi tar hand om våra medarbetare både inom och utanför arbetsplatsen och strävar efter att skapa en varm och familjär atmosfär på våra kontor. Vi främjar god hälsa genom generösa friskvårdsbidrag.

En central del av vår filosofi är att ge frihet under eget ansvar. Vi uppmuntrar till eget initiativ och skapar en öppen arbetsmiljö där medarbetarna har möjlighet att framföra sina önskemål angående sin arbetssituation. Personlig utveckling är en prioritet och vi erbjuder kontinuerligt möjligheter till vidareutbildning för varje medarbetare.

Vad säger våra anställda?

Jesper Prim

Verkstadschef

- Redan innan jag började jobba på Geomek hade jag hört mycket gott om företaget. Nu med facit i hand, efter 5 år i olika roller, kan jag säga att min magkänsla var rätt. Vi är ett tight gäng och det märks att företaget vill ta hand om oss medarbetare. Detta visar sig bland annat genom allt roligt vi hittar på, utbildningar som erbjuds och den frihet vi har i arbetet. När vi är ute hos kund gör vi verkligen nytta. Vi levererar helhetslösningar och är en riktig partner till våra kunder.

 

 

Teknisk säljare av fältgeoteknisk borrutrustning & instrumentering till Geomek AB

Vill du vara med och driva försäljningen av avancerad fältgeoteknisk utrustning och instrument på en växande marknad? Vi söker nu en driven och tekniskt kunnig säljare som kan bygga starka kundrelationer och driva affärsutveckling.

Är du vår nästa medarbetare?
Vill du jobba hos oss?

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och duktiga människor. Är du en person som gillar högt tempo och precis som vi, älskar att jobba med förstklassig service och alltid se till kundens bästa? - Ja då tycker vi att du ska skicka in en spontanansökan till oss.