Välkommen Hugo!

Förra veckan började Hugo Alfredsson på Geomek som teknisk säljare med fokus på västra och södra Sverige. Varmt välkommen till oss!

Vad var det som fick dig att söka dig till Geomek?

– Jag kände att det var en naturlig utveckling, att bli säljare inom Grundläggning. Geomek är ett företag som tack vare sin företagskultur och proffsiga bemötande alltid har legat mig väldigt nära. När djungeltrumman gick att de ville starta upp på västkusten så behövde jag inte tänka två gånger, utan kände direkt att det här är något för mig. Jag tycker att produkterna talar sitt tydliga språk också; Minova, Mitsubishi, Ingenjörsfirman Geotech AB & KLEMM Bohrtechnik GmbH m.m, det är klassprodukter rakt igenom.

Vad har du gjort tidigare i din karriär?

– Jag har en god och bred kunskap inom grundläggning. Jag kommer senast från Pålab, där jag var i 5 år och skötte materialförsörjning till projekt. Det var till mig alla hörde av sig när dom behövde material, det är något som jag tycker att dom, samt alla andra, gärna får fortsätta med. Innan dess så har jag hunnit med lite Oslo, lite Malta, diverse lager och logistikjobb samt en idrottsvetenskaplig utbildning på GU.

Vad kommer vara dina arbetsuppgifter vara?

– Min huvudsakliga uppgift är teknisk försäljning. Jag besöker gärna kunders arbetsplatser, svarar på förfrågningar samt agerar bollplank. Utöver det så kommer jag också att kunna erbjuda större delen av Geomeks sortiment, fast på västkusten. Jag kommer att ha ett lager för Geomek i Kungälv, strax norr om Göteborg.

Slutligen, vad gör du på din fritid?

– Fritiden spenderas allt som oftast med min fru och mina två barn. När chansen ges så tittar jag gärna på fotboll och läser böcker.

Vill du också komma i kontakt med Hugo når du honom på mail: hugo.alfredsson@geomek.com, eller telefon +46709995088

Fler nyheter från Geomek

Välkommen Hugo!

Vad var det som fick dig att söka dig till Geomek? – Jag kände att det var en naturlig utveckling, att bli säljare inom Grundläggning. Geomek är ett företag som [...]
Read more